U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3621 Lanaken

Omschrijving

IN OPTIE ! VAKANTIEWONING MET 2 SLPKS GELEGEN IN HET GROEN !

IN OPTIE ! VAKANTIEWONING MET 2 SLPKS GELEGEN IN HET GROEN !

Het vakantiehuis gelegen in het bungalowpark Sunclass Sonnevijver te Rekem is een prachtige accommodatie voor een ontspannen vakantie. De bungalow dateert van 1979 en onderging in 1999 een renovatie.

Het vakantiehuis is een open bebouwing en is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Het bungalowpark is op fietsafstand gelegen van de historische stad Maastricht en "Het mooiste dorp van Vlaanderen", namelijk Oud-Rekem.

INDELING

Bij binnenkomst vanuit de inkomhal begeeft men zich in de leefruimte. Door de grote raampartijen in deze ruimte komt er veel natuurlijk licht binnen en staat men continue in contact met het buitenleven.
De woonkamer is voorzien van een kachel, dit maakt dat het vakantiehuis ook een aangename plek is om te verblijven in de wintermaanden.
Vanuit de woonkamer komt u in de keuken, dewelke voorzien is van een kookplaat, ingebouwde koelkast, ingebouwd afwasmachine en magnetron.

In de bungalow zijn er 2 slaapkamers aanwezig die momenteel ingericht zijn voor 4 slaapplekken. Daarnaast is er ook een badkamer met baddouche, lavabo en toilet.

In de tuin is er een westelijk-georiënteerd overdekt terras van +/- 21 m², dewelke ervoor zorgt dat men het hele jaar door kan genieten van de buitenomgeving. Bovendien is er ook een buitenberging aanwezig.

Let wel, er kan geen domicilie gevestigd worden op deze vakantiewoning.
De bungalow komt gepaard met erfpachtvergoeding, beheersvergoeding en gemeentelijke belastingen.

Enkele PLUSPUNTEN van deze woning opgelijst:
+ Prachtige locatie, midden in de natuur !
+ Alle faciliteiten in de directe omgeving !
+ Elektriciteit conform !
+ Groot overdekt terras !

Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren via info@sterkvastgoedmakelaars.be of bel ons op +32(0)89-308888.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu STERK vastgoedmakelaars