U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3620 Lanaken

Omschrijving

MODERNE WONING MET 4 SLPKS AAN DE GRENS !

MODERNE WONING MET 4 SLPKS AAN DE GRENS !

Op een boogscheut van Maastricht treffen we deze instapklare woning aan gelegen in Smeermaas, deelgemeente van Lanaken. Deze woning biedt een comfortabel en modern woongevoel.

Dankzij deze centrale locatie heeft u een goede bereikbaarheid met zowel het centrum van Maastricht, Lanaken en de omliggende gemeentes Bilzen en Zutendaal.

INDELING

U komt het gelijkvloers binnen in de inkomhal, deze is voorzien van een gastentoilet.
Vanuit de inkomhal begeeft u zich naar de open leefruimte. De gezellige leefruimte is voorzien van een gashaard, waardoor het in de wintermaanden heerlijk vertoeven is. Daarnaast is er ook een ruimte die als bureaukamer voorzien kan worden.
Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich de open keuken. De volledig uitgeruste keuken van het merk Dovy werd volledig vernieuwd in 2021 en is voorzien van alle moderne apparatuur, waaronder een inductiekookplaat, ingebouwde koelkast met diepvries, afwasmachine, oven en magnetron.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 2 grote en 1 die momenteel ingericht is als dressing. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een terras, dit maakt deze slaapkamer extra bijzonder. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval, waardoor de kamers een frisse en ruimtelijke uitstraling hebben.
De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo, een bad, een douche en een toilet.

Via de vaste trap begeeft u zich naar de 2e verdieping, die momenteel ingericht is als 4de slaapkamer. Deze verdieping is een multifunctionele ruimte die perfect is voor gezinnen die extra leefruimte nodig hebben. Het biedt voldoende plaats voor een verscheidenheid aan toepassingen. Deze verdieping kan namelijk dienen als een extra slaapkamer, speelkamer, kantoor of fitnessruimte. Het is daarenboven ook voorzien van een ruim terras aan de voor- en achtergevel. Dit terras is de perfecte plek om te genieten van de buitenlucht en het mooie weer.

Enkele PLUSPUNTEN van deze woning opgelijst:

+ Toplocatie nabij de grens !
+ EPC met label B !
+ Alarmsysteem !
+ Regenwaterput met pomp !
+ Airconditioning !
+ Vernieuwde keuken !
+ Geluidwerend glas aan de voorzijde !

Kortom, deze woning is een ideale plek voor wie op zoek is naar comfort en ruimte, vlakbij Maastricht en met alle moderne voorzieningen die je je maar kunt wensen !

Meer info of een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren via info@sterkvastgoedmakelaars.be of bel ons op +32(0)472-757004.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu STERK vastgoedmakelaars