U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3620 Lanaken

Omschrijving

IN OPTIE ! INSTAPKLARE WONING MET 5 SLAAPKAMERS OP PERCEEL VAN 931M² !

IN OPTIE ! INSTAPKLARE WONING MET 5 SLAAPKAMERS OP PERCEEL VAN 931M² !

We treffen deze woning aan in Rekem, deelgemeente van Lanaken. Dit op een boogscheut van Oud-Rekem, het historisch dorpje dat verkozen werd tot "Mooiste dorp van Vlaanderen" in 2008 ! De woning dateert van 1987 en onderging in 2018 een renovatie.

Dankzij deze ligging heeft u een goede bereikbaarheid met zowel het centrum van Lanaken, Maasmechelen, Maastricht en Zutendaal.
Er is een goede bereikbaarheid met de E314.

INDELING

U betreedt de woning via de riante inkomhal met toegang naar de leefruimte. De leefruimte is ingedeeld in een woonkamer en eetruimte. De woonkamer is voorzien van een houtkachel, dit maakt de woning extra fijn vertoeven in de wintermaanden. De leefruimte biedt zicht op de zuidelijk georiënteerde tuin.
Vanuit deze leefruimte begeeft u zich naar de open keuken met ontbijthoek. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, ingebouwde koelkast, afwasmachine en een combi-oven. In deze ruimte is er een tweede houtkachel aanwezig.
Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken. De bijkeuken biedt veel opbergruimte en is daarenboven ook voorzien van een lavabo.
De badkamer is ook gelegen op de gelijkvloerse verdieping, deze werd in 2018 vernieuwd en is uitgerust met een dubbele lavabo, douche en toilet.

Op de bovenverdieping zijn er 5 slaapkamers en een toilet. Momenteel is de 5e slaapkamer ingericht als bureauruimte, deze kan in de toekomst eventueel ook dienen als tweede badkamer.

De tuin is toegankelijk via de leefruimte en de bijkeuken. De tuin is in 2020 voorzien van nieuwe omheining en tuinhuis met overdekte zithoek. In desbetreffend jaar is er ook een nieuw terras aangelegd.

De woning is eveneens voorzien van een inpandige garage en grote kelder ingedeeld in verschillende ruimtes.

Enkele PLUSPUNTEN van deze woning opgelijst:
+ Top locatie, rustig gelegen !
+ Instapklaar !
+ 5 slaapkamers !
+ In 2018 gerenoveerd !
+ Volledig omheinde tuin !
+ Elektrische zonneluifel !

Kortom, een instapklare gezinswoning op een geliefde locatie !

Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren via info@sterkvastgoedmakelaars.be of bel ons op +32(0)89-308888.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu STERK vastgoedmakelaars