U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3620 Lanaken

Omschrijving

IN OPTIE ! VILLA MET 5 SLPKS OP PERCEEL VAN 16A17CA !

IN OPTIE ! VILLA MET 5 SLPKS OP PERCEEL VAN 16A17CA !

Deze villa uit bouwjaar 1994 is gelegen in een doodlopende straat op een perceel van 1617m² op een toplocatie vlakbij het centrum van Lanaken, scholen, bibliotheek en winkels.
Eveneens zijn de E314 en omliggende steden zoals Genk, Maasmechelen en Maastricht van hieruit vlot bereikbaar.

INDELING

Bij het betreden van de woning, wordt u meteen verwelkomd door een gevoel van elegantie en stijl. Het gelijkvloers van de villa beschikt over een ruime woonkamer met een gezellige houtkachel en een aparte eetruimte, beide verlicht door grote ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten.
De keuken is voorzien van veel bergruimte en hoogwaardige apparatuur. U vindt er een ingebouwde vaatwasmachine, twee ovens met magnetron, een stoomoven, ingebouwde koffiemachine, ingebouwde friteuse en nog veel meer.
Op het gelijkvloers bevinden zich ook twee slaapkamers. Eén van de slaapkamers is momenteel ingericht als een bureau, wat ideaal is voor wie vanuit huis werkt of een rustige werkruimte nodig heeft.
Verder biedt deze verdieping een eigen sauna waardoor u kunt genieten van ontspannende spa-momenten in uw eigen huis. Deze ruimte is ook voorzien van een douche en lavabo.

Op de bovenverdieping bevinden zich nog eens drie slaapkamers alsook een grote bergruimte/dressing. De masterbedroom heeft een eigen badkamer, hier is een bad, dubbele wastafel, bidet, douche en een toilet aanwezig.
Naast de slaapkamers en badkamer is er ook een technische ruimte op de bovenverdieping, deze ruimte is handig voor het opbergen van apparatuur en onderhoudsbenodigdheden.

De zuid-westelijk georiënteerde tuin is voorzien van een overdekt terras, dit maakt de tuin doorheen het hele jaar heerlijk vertoeven.

Bovendien beschikt deze woning over een ruime garage van +/- 60m², waar u gemakkelijk 2 voertuigen kunt parkeren en extra opslagruimte kunt creëren.

Enkele PLUSPUNTEN van deze woning opgelijst:
+ Toplocatie, residentieel gelegen !
+ Zeer rustig gelegen aan een doodlopende straat !
+ EPC met label B !
+ Zuid-westelijk georiënteerd !
+ Instapklaar !
+ Luxe afwerking !

Kortom, een woning dat een perfecte combinatie biedt van elegantie, comfort en functionaliteit.
Meer info of een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren via info@sterkvastgoedmakelaars.be of bel ons op +32(0)89-308888.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu STERK vastgoedmakelaars