U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3621 Lanaken

Omschrijving

IN OPTIE ! KARAKTERISTIEKE WONING OP PERCEEL VAN 1.200 M² IN REKEM !

IN OPTIE ! KARAKTERISTIEKE WONING OP PERCEEL VAN 1.200 M² IN REKEM !

Deze woning bevindt zich in het charmante Rekem, deelgemeente van Lanaken op een wandelafstand van Oud-Rekem. Het pand ligt op een leuke locatie in de dorpskern van Rekem. Alle faciliteiten zoals winkels, horeca, bakkers en scholen bevinden zich in de directe omgeving.
Eveneens zijn de E314 en omliggende gemeentes zoals Maastricht, Lanaken en Zutendaal van hieruit vlot bereikbaar !

INDELING

U wordt in de woning verwelkomd via de ruime inkomhal. Deze hal verleent toegang naar diverse ruimtes zoals onder andere de riante leefruimte, eetkamer, kelder en eerste verdieping.

De riante leefruimte is verdeeld in verschillende kamers, waaronder een kamer die momenteel is ingericht als bureau, een gezellige woonkamer en een lichtrijke veranda.
Verder op het gelijkvloers is er nog een eetruimte met aansluitend een tweede familiekamer, een keuken en een kamer die flexibel kan worden gebruikt als een speelkamer of hobbyruimte. Daarnaast is er ook een badkamer met lavabo en bad aanwezig.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers met voldoende natuurlijk licht en comfort. Via een vaste trap betreedt men de zolder, dewelke voorzien is van 2 opbergruimtes en 1 slaapkamer. Dit maakt dat de woning over 4 slaapkamers beschikt.

De tuin is voorzien van 2 garages en is volledig omringd door prachtig groen. Bovendien beschikt de woning ook over een kelder met een oppervlakte van +/- 28 m².

Enkele PLUSPUNTEN van de woning opgelijst:
+ Groot perceel van 1.200 m² !
+ Vrijstaand pand !
+ Ruime oprit naar 2 garages !
+ 4 slaapkamers !
+ Zowel kelder als zolder !

Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren via info@sterkvastgoedmakelaars.be of bel ons op +32(0)89-308888.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu STERK vastgoedmakelaars