U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3620 Lanaken

Omschrijving

IN OPTIE ! CHARMANTE GEZINSWONING OP EEN PERCEEL VAN 9A21CA TE LANAKEN !

IN OPTIE ! CHARMANTE GEZINSWONING OP EEN PERCEEL VAN 9A21CA TE LANAKEN !

Deze pastorijwoning is gelegen op een ruim perceel van 921m² op een toplocatie vlakbij het domein Pietersheim, de kinderboerderij en het natuurgebied ‘Nationaal park Hoge Kempen’. Ook het centrum van Lanaken, scholen, bibliotheek en winkels bevinden zich op fietsafstand.
Eveneens zijn de E314 en omliggende steden zoals Genk, Maasmechelen en Maastricht van hieruit vlot bereikbaar.

INDELING

Bij binnenkomst door de hal betreed je de lichte en ruime woonkamer, die directe toegang biedt tot de gezellige eetruimte. Vanuit hier geniet je van het uitzicht op de zuid-oostelijk georiënteerde tuin, waar een prachtige boom in bloei staat. De aangrenzende keuken, opgetrokken uit natuursteen, is voorzien van een inductiekookplaat, ingebouwde koelkast, ingebouwde vaatwasser en oven. Alle apparatuur is van het merk Siemens. Daarnaast is er ook een wasplaats, dewelke van voldoende opbergruimte voorzien is.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en een badkamer. De masterbedroom is voorzien van een handige inloopkast. De badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo en een bad met jacuzzi-functie. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte.

Een vaste trap leidt naar de zolder, dewelke opgedeeld is in 2 ruimtes. Hier zijn reeds aansluitingen voorzien voor een eventuele tweede badkamer.

De zuid-oostelijk georiënteerde tuin biedt zowel een terrasgedeelte als een grasgedeelte, perfect voor buitenactiviteiten en ontspanning. Deze woning biedt ook diverse praktische voorzieningen, waaronder een ruime kelder en een inpandige garage.

De woning beschikt over zowel vloerverwarming als radiatoren. Bovendien zijn er in 2015 zonnepanelen geïnstalleerd. Ook is er een regenwaterput aanwezig, waarop onder andere de wasmachine en de toiletten aangesloten zijn.

Enkele PLUSPUNTEN van deze woning opgelijst:

+ Toplocatie !
+ Instapklaar !
+ Ruim perceel !
+ EPC met label B !
+ Regenwaterput !
+ Airconditioning !
+ Degelijke materialen !

Meer info of een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren via info@sterkvastgoedmakelaars.be of bel ons op +32(0)89-308888.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu STERK vastgoedmakelaars