U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3621 Lanaken

Omschrijving

IN OPTIE ! GEZINSWONING MET 4 SLPKS + 2 BADKAMERS OP GROOT PERCEEL !

IN OPTIE ! GEZINSWONING MET 4 SLPKS + 2 BADKAMERS OP GROOT PERCEEL !

We treffen deze op te frissen woning aan in Rekem, deelgemeente van Lanaken. Dit op een boogscheut van Oud-Rekem, het historisch dorpje dat verkozen werd tot "Mooiste dorp van Vlaanderen" in 2008 !
Dankzij deze ligging heeft u een goede bereikbaarheid met zowel het centrum van Lanaken, Maasmechelen, Maastricht en Zutendaal.

INDELING

Vanuit de hal is er toegang naar de woonkamer met eetruimte. Het leefgedeelte is rijkelijk verlicht door grote ramen waardoor een ruimtelijk sfeer gecreëerd wordt. Een mooie toevoeging aan de woonkamer is de open schouw, die een gezellig element toevoegt aan deze ruimte.

Vanuit de woonkamer en de hal is er toegang naar de aparte eetkamer, dewelke van voldoende ruimte voorzien is. Aansluitend aan de eetkamer bevindt zich de keuken. De keuken is uitgerust met een dubbele spoelbak, afwasmachine, kookplaat en oven.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een comfortabel bed en opslagmogelijkheden. Daarnaast is er een extra kamer op deze verdieping die diverse functies kan vervullen, zoals een studeerkamer, speelkamer of hobbyruimte. De woning beschikt ook over 2 badkamers op de eerste verdieping, wat zorgt voor extra gemak en functionaliteit. De eerste badkamer is voorzien van een lavabo, bad en toilet. De tweede badkamer is uitgerust met een lavabo en een douche.

Op de zolderverdieping bevindt zich een vierde ruime slaapkamer.

Deze woning biedt ook voldoende extra opslagmogelijkheden. Zo is de kelder opgedeeld in 3 ruimtes, waardoor er voldoende plaats is om spullen op te bergen.
De zuid-oostelijk georiënteerde tuin beschikt over een garage, een grote schuur en een tuinhuis, dewelke ook voor extra opslagruimte zorgen.

Enkele PLUSPUNTEN van deze woning opgelijst:
+ Top locatie !
+ Ruim perceel !
+ Volledig naar eigen smaak in te richten !
+ 4 slaapkamers + 2 badkamers !
+ Rolluiken !

Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren via info@sterkvastgoedmakelaars.be of bel ons op +32(0)89-308888.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu STERK vastgoedmakelaars