U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3620 Lanaken

Omschrijving

IN OPTIE ! GEZINSWONING MET 3 SLPKS OP EEN GROOT PERCEEL VAN 21A 04CA !

IN OPTIE ! GEZINSWONING MET 3 SLPKS OP EEN GROOT PERCEEL VAN 21A 04CA !

Deze halfopen-woning is gelegen te midden van het weelderige groen in Gellik, deelgemeente van Lanaken.
Op wandelafstand van deze woning bevindt zich het bos Nationaal park hoge Kempen. Het perceel grenst aan het bos met een eigen toegang naar het bos vanuit de achtertuin!
Dankzij deze goede ligging heeft u een goede bereikbaarheid met zowel het centrum van Maastricht, Lanaken en de omliggende gemeentes Bilzen en Zutendaal.
Alle faciliteiten zoals dokters, winkels en horeca zijn gelegen op wandelafstand. Eveneens ligt de school incl. de muziekschool en kinderopvang op een steenworp van de woning vandaan !

INDELING

Bij het betreden van de woning via de hal, wordt u verwelkomd in de keuken. De keuken is uitgerust met hoogwaardige voorzieningen zoals onder andere een inductiekookplaat, ingebouwde koelkast met vriesvak, afwasmachine en combi-oven. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot het balkon, een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van maaltijden met een groen uitzicht op de tuin.
De keuken verleent overigens toegang tot de eetkamer en woonkamer, dewelke in elkaar vloeien. Dankzij een overvloed aan ramen is deze ruimte doordrenkt met natuurlijk licht. Bovendien creëert de aanwezigheid van de kachel een warme sfeer in de leefruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is ingericht met een lavabo, douche en toilet.

De volledig afgewerkte kelder is opgedeeld in een bergruimte en ontspanningsruimte. Deze ruimte biedt ook directe toegang tot de tuin via een grote nieuw geplaatste deur, waarbij de ruime tuin de perfecte gelegenheid biedt om van zonnige middagen te genieten.
Daarenboven word je omringd door volwassen bomen en ervaar je een gevoel van privacy dankzij de volledige omheining. Er is een rechtstreekse toegang naar het bos. Ideaal voor natuurliefhebbers of mensen met een hond of een paard.

Verder beschikt de woning over een zolder, te bereiken via een vlizotrap, en een inpandige garage dewelke zorgt voor extra gemak.

Enkele PLUSPUNTEN van deze woning opgelijst:
+ Toplocatie, rustig gelegen te Gellik !
+ Groot perceel van 2104 m² !
+ Riante oprijlaan !
+ EPC label C !
+ Elektriciteit conform !
+ Airconditioning !
+ Regenwaterput !

Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren via info@sterkvastgoedmakelaars.be of bel ons op +32(0)89-308888.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu STERK vastgoedmakelaars