U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3620 Lanaken

Omschrijving

IN OPTIE ! VRIJSTAANDE VILLA MET 4 SLPKS + 2 BADKAMERS TE NEERHAREN !

IN OPTIE ! VRIJSTAANDE VILLA MET 4 SLPKS + 2 BADKAMERS TE NEERHAREN !

Deze villa is gelegen in een doodlopende straat op een perceel van 880m² op een toplocatie in Neerharen, deelgemeente van Lanaken.
Alle faciliteiten begeven zich in de directe omgeving, zo is het bruisende centrum van Maastricht slechts op 6 kilometer gelegen.
Er is een goede bereikbaarheid met de E314 waardoor de woning beschikt over uitstekende verbindingen binnen België, Nederland en Duitsland.

INDELING

Vanuit de ruime inkomhal heb je direct toegang tot verschillende ruimtes. Aan de ene kant van de inkomhal bevindt zich de wasplaats, waar je gemakkelijk al je huishoudelijke taken kunt uitvoeren. Aan de andere kant van de inkomhal bevindt zich de kantoorruimte, ideaal voor wie behoefte heeft aan een rustige werkplek in het comfort van thuis. Het is een veelzijdige ruimte die ook kan dienen als een speelkamer of hobbyruimte, afhankelijk van je behoeften.

In de leefruimte zijn er grote ramen die zich uitstrekken van boven tot onder, waardoor overvloedig natuurlijk licht de ruimte binnenstroomt. De leefkamer bestaat uit een eetkamer en een comfortabele woonkamer, dewelke voorzien is van een kachel. Vanuit de eetkamer kom je in de ruime keuken, dewelke uitgerust is met moderne apparatuur en alle gemakken die je nodig hebt.

Op de bovenverdieping leidt een ruime nachthal, met zicht op de leefruimte, naar de slaapkamers. Er zijn in totaal 4 slaapkamers en 2 badkamers. De master bedroom is voorzien een eigen badkamer en dressing. In deze badkamer is er een lavabo, bad, douche en toilet aanwezig. De tweede badkamer beschikt over een lavabo, douche en toilet.

De zuid-oostelijk georiënteerde tuin is opgedeeld in een terras en een grasveld. Aan de linkerkant van de tuin begeven zich de 40 zonnepanelen, dewelke nog tot 2025 10 groene-stroomcertificaten/jaar opleveren van €90/certificaat.

De villa is overigens volledig onderkelderd. De kelder is opgedeeld in diverse ruimtes en een ruime garage, dewelke plaats heeft voor 2 wagens.

Enkele PLUSPUNTEN van deze woning opgelijst:
+ Toplocatie, rustig gelegen in een doodlopende straat !
+ EPC met label B !
+ Zonnepanelen !
+ Elektriciteit conform !
+ 2 badkamers !
+ Stofzuigsysteem !
+ Zuid-oostelijk georiënteerd !

Kortom, een pareltje op een toplocatie in Neerharen !
Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren via info@sterkvastgoedmakelaars.be of bel ons op +32(0)89-308888.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu STERK vastgoedmakelaars