U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3621 Lanaken

Omschrijving

IN OPTIE ! ENERGIEZUINIGE VILLA MET BIJGEBOUW + 4 SLPKS OP PERCEEL VAN 14A 20CA !

IN OPTIE ! ENERGIEZUINIGE VILLA MET BIJGEBOUW + 4 SLPKS OP PERCEEL VAN 14A 20CA !

We treffen deze woning aan op een ruim perceel van 1 420 m² in Rekem, deelgemeente van Lanaken.
Dit op een boogscheut van Oud-Rekem, het historisch dorpje dat verkozen werd tot "Mooiste dorp van Vlaanderen" in 2008 !
De villa biedt niet alleen een rustige omgeving, maar ook een gunstige ligging met diverse voorzieningen in de nabijheid.

Dankzij deze ligging heeft u een goede bereikbaarheid met zowel het centrum van Lanaken, Maasmechelen, Maastricht en Zutendaal. Er is tevens een goede bereikbaarheid met de E314.

INDELING:

Binnen de woning wordt u verwelkomd door een ruime hal, dewelke leidt naar een L-vormige keuken. Deze keuken is onlangs in 2023 gerenoveerd en biedt voldoende opbergruimte, samen met moderne voorzieningen zoals een inductiekookplaat, ingebouwde koelkast, vaatwasmachine, oven en magnetron.
Vanuit de keuken heeft u directe toegang tot het leefgedeelte van de woning, dewelke bestaat uit een eethoek met uitzicht op de weelderige tuin en een comfortabele woonkamer met een gezellige gashaard.
Op deze verdieping vindt u ook een handige wasruimte met toegang naar buiten, evenals een veelzijdige kantoorruimte die aangepast kan worden aan uw behoeften.

De eerste verdieping biedt een ruime overloop die toegang geeft tot 4 slaapkamers, waarvan 1 momenteel dienst doet als dressing.
Bovendien is er een badkamer met dubbele wastafels, een regendouche, een ligbad en een toilet aanwezig.

Tevens is er een zolderverdieping aanwezig, te bereiken via een vlizotrap.

Wat deze villa echt uniek maakt, is de riante vrijstaande garage met zijn eigen keuken en afgewerkte zolderverdieping, inclusief een toilet.
De garage is opgedeeld in twee ruimtes, waarvan de achterste momenteel wordt gebruikt als een fitnessruimte, maar veelzijdig genoeg is voor verschillende toepassingen.

De fraai aangelegde tuin is op het zuiden gericht en biedt een royale buitenruimte, waarvan het terras voorzien is van een automatische zonneluifel. Achter de garage is er ook een overdekte opbergruimte voor al uw tuinbenodigdheden.

Enkele PLUSPUNTEN van deze woning opgelijst:
+ Toplocatie, centraal gelegen !
+ EPC label A !
+ Elektriciteit conform !
+ 58 zonnepanelen met certificaten tot 2031 !
+ Optie tot 5 slaapkamers !
+ Airco !
+ Regenwaterput + grondwater !

Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren via info@sterkvastgoedmakelaars.be of bel ons op +32(0)89-308888.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu STERK vastgoedmakelaars