U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3620 Lanaken

Omschrijving

IN OPTIE ! VRIJSTAANDE WONING MET 3 SLPKS OP EEN PERCEEL VAN 7A 87CA !

IN OPTIE ! VRIJSTAANDE WONING MET 3 SLPKS OP EEN PERCEEL VAN 7A 87CA !

We treffen deze woning aan in een serene en rustige wijk te Lanaken, op een open perceel van 787 m².
Deze woning biedt de perfecte combinatie van comfort, functionaliteit en een uitstekende locatie. Gelegen op slechts 5 minuten van het bruisende centrum van Lanaken en in nabijheid van andere faciliteiten, geniet deze woning van vlotte verbindingen met Zutendaal, Maasmechelen, Bilzen en Maastricht.

INDELING:

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime leefruimte dewelke subtiel verdeeld is in een woonkamer met houtkachel en een eetkamer met uitzicht op de tuin. De eetkamer verleent overigens toegang naar het overdekt terras. De keukenruimte bevat veel potentieel en biedt voldoende ruimte voor het inrichten van een extra eetruimte. Vanuit de keuken is er directe toegang tot de 2 inpandige garages.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers, variërend tussen de 15 en 17 m², genieten van veel lichtinval door hun grote raampartijen. De badkamer is voorzien van een lavabo, bad, bidet en toilet.

De woning biedt extra ruimte met een kelderberging, inclusief kruipkelder, ideaal voor opslag. Een zolder, bereikbaar via een vlizotrap, voegt een extra dimensie toe aan de potentie van deze woning.

De omliggende tuin creëert een oase van rust en zonlicht. Een bijkomend voordeel is de toegang tot de woning via de Rembrandtstraat, waardoor het gemak wordt vergroot.

Enkele PLUSPUNTEN van deze woning opgelijst:
+ Kindvriendelijke locatie !
+ Toegang via de Pieter Breughelstraat + Rembrandtstraat !
+ 2 inpandige garages !
+ Zuid-westelijk georiënteerd !

Meer info of een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren via info@sterkvastgoedmakelaars.be of bel ons op +32(0)89-308888.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu STERK vastgoedmakelaars