U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3630 Maasmechelen

Omschrijving

IN OPTIE ! KARAKTERISTIEKE HALFOPEN-WONING OP EEN GROOT PERCEEL VAN 36A91CA !

IN OPTIE ! KARAKTERISTIEKE HALFOPEN-WONING OP EEN GROOT PERCEEL VAN 36A91CA !

Deze woning is gelegen in een oase van groen op een perceel van 3691 m² in Maasmechelen.
De omgeving biedt tal van winkels, restaurants en andere voorzieningen. Zowel shoppingcenter M2 als Maasmechelen Village en Connecterra zijn nabij gelegen. Dankzij deze centrale locatie heeft u een goede bereikbaarheid met zowel het centrum van Maasmechelen, de omliggende gemeenten Dilsen-Stokkem en Lanaken en de oprit van de E314.

INDELING

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een grote inkomhal, waar voldoende ruimte is om spullen op te bergen in de vestiaire. Vanuit de hal heb je de keuze om naar de keuken of het leefgedeelte te gaan. Het leefgedeelte bestaat uit een woonkamer met een aparte kantoorruimte, perfect voor werk- of studieactiviteiten. Grenzend aan de woonkamer is er een eetkamer, waar je kan genieten van het uitzicht op de tuin. Langs de eetkamer bevindt zich de keuken met ontbijthoek, dewelke uitgerust is met alle benodigde voorzieningen, waaronder een spoelbak, oven, magnetron, koelkast en vaatwasmachine. Daarnaast is er een wasruimte aanwezig, dewelke zorgt voor extra gemak en organisatie.

Op de eerste verdieping bevinden zich 5 slaapkamers en een badkamer. In de badkamer is er een lavabo en een bad aanwezig. Elke slaapkamer beschikt ook over een eigen lavabo, waardoor het gemak wordt gewaarborgd. Het toilet bevindt zich apart op deze verdieping.

Bovendien beschikt de woning over een ruime kelder van +/- 56 m², dewelke verdeeld is in 2 aparte ruimtes, die veel mogelijkheden bieden voor opslag of andere doeleinden. Daarnaast is er ook een zolder aanwezig.

De immens grote oprijlaan biedt ruimte voor meerdere auto's. Bovendien zijn er 2 garages en is er aan de achterkant van de tuin een poort die toegang verleent naar de achterliggende straat, namelijk de Paul Lambertlaan.

*Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting.

Enkele PLUSPUNTEN van deze woning opgelijst:
+ Toplocatie, gelegen in het groen !
+ Groot perceel van 3691 m² !
+ Toegang langs achter !
+ 5 slaapkamers !
+ 2 garages !

Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren via info@sterkvastgoedmakelaars.be of bel ons op +32(0)89-308888.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu STERK vastgoedmakelaars