U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3770 Riemst

Omschrijving

IN OPTIE ! MODERNE GEZINSWONING MET 4 SLPKS IN HET GROENE RIEMST !

IN OPTIE ! MODERNE GEZINSWONING MET 4 SLPKS IN HET GROENE RIEMST !

We vinden deze eigentijdse gezinswoning, gebouwd in 2002, terug op een perceel van 7a 70ca in Lafelt.
Gelegen te midden van het weelderige groen van Riemst, met uitgestrekte velden die de omgeving kenmerken, biedt deze woning een goede bereikbaarheid met zowel het centrum van Riemst, Bilzen en Maastricht.
Alle faciliteiten zijn terug te vinden in de directe omgeving !

INDELING:

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in een open leefruimte. De woonkamer biedt uitzicht op de tuin, terwijl de eetkamer naadloos overgaat in de volledig uitgeruste keuken, compleet met een ontbijthoek. De keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur, waaronder een gasfornuis, ingebouwde koelkast, afwasmachine en combi-oven.
Bovendien is er op het gelijkvloers een kantoorruimte gelegen, dewelke eventueel ook kan dienen als extra slaapkamer. De muur tussen deze kantoorruimte en de woonkamer is later geplaatst dus deze kan, indien gewenst, afgebroken worden waardoor de woonkamer verruimd wordt.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een bergruimte en de badkamer.
De bergruimte kan ook ingericht worden als dressing of kantoor. De master bedroom beschikt over een eigen inloopkast en directe toegang tot de badkamer. De badkamer, ook bereikbaar vanuit de nachthal, is voorzien van een lavabo, ligbad, douche en toilet.

De woning biedt extra opslagruimte en mogelijkheden voor uitbreiding met een kelderberging en zolder, toegankelijk via een vlizotrap. De kelder is momenteel ingericht als wasruimte, waardoor er een functionele ruimte ontstaat voor huishoudelijke taken.

De buitenruimte is voorzien van een vrijstaande garage, 2 overdekte terrassen, een praktisch tuinhuis voor extra opslag en een weelderig gazon.

Enkele PLUSPUNTEN van deze unieke woning opgelijst:
+ Toplocatie, rustig gelegen nabij Maastricht !
+ Zonnepanelen met certificaten !
+ EPC label B !
+ Regenwaterput + waterverzachter !
+ Airco !

Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren via info@sterkvastgoedmakelaars.be of bel ons op +32(0)8930-8888.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu STERK vastgoedmakelaars